Romana šokuje prvým videom “Na FARME je všetko hrané!”. Zhodila farmárov aj seba: Detaily z intímneho života ľudí dorazili!

Po tom, ako Romana natočila prvé video na portáli YouTube, mnohým doslova padla sánka. Kráska nielenže naložila bývalým kolegom zo statku, kedy Radovana Dulina označila za nenormálneho a jeho priateľku Kristínu Dali za naivnú osobu, ale zároveň neváhala vytiahnuť poriadne pikantné detaily z vlastného súkromia.

Strieborná finalistka priznala, že v posteli nie je žiadnou puritánkou a dokonca má skúsenosť s viacerými mužmi naraz, čo si vraj môžu diváci dohľadať aj na kanáloch pre dospelých.

Po tom, ako však mladá markizácka tvár farbisto opísala svoj milostný život a praktiky, aké uznáva, sa viacerí ľudia v komentároch zhodli na tom, že sa týmto počinom totálne zhodila.

Najviac nás mrzí, že oklamala falošným plačom aj Gizku, ktorá ju posunula imunitou až do pomaly víťazného konca!

Romana sa totiž zrejme rozhodla dostať do povedomia verejnosti doslova šokovou terapiou, pričom neváhala hovoriť o nenávisti k farmárom, ich hygiene pred kamerami alebo intímnostiach s viacerými mužmi. Či už išlo o recesiu alebo nie, názor si utvorte sami. Lebo lepšie je raz vidieť ako o tom stokrát čítať…

VIDEO: