OBROVSKÁ RANA pred finále Talentu: Zomrela televízna tvár!

Šou Česko Slovensko má talent netvoria len nadaní účinkujúci či štvorčlenná porota, ktorá rozhoduje o ich postupe. Neodmysliteľnou súčasťou televíznej relácie sú aj technici, zvukári, kameramani či štáb v zákulisí.

Jednou z takých bola aj sympatická Katka, ktorá sa niekoľkokrát objavila aj na kamerách. So slúchatkami na ušiach a s poznámkovým blokom v ruke sa podieľala na tvorbe Talentu celé roky.

„Lúčime sa s Katkou. Vy, diváci, ste ju mohli vidieť prostredníctvom televíznej obrazovky, my zo štábu Talentu sme ju poznali osobne. Niekoľko rokov spolupracovala pri výrobe Talentu a bola jeho neodmysliteľnou súčasťou. Bohužiaľ, zasiahla nás veľmi smutná správa a Katka nás navždy nečakane opustila. Máme na ňu krásne spomienky a navždy zostane v našich srdciach. Posielame pozdrav do neba. Odpočívaj v pokoji, Katka,“znie smútočný oznam na facebookovskej stránke Česko Slovensko má talent.

Prípravu úspešnej šou ČSMT mala niekoľko rokov pod palcom aj Katarína Harangozová († 43), ktorá bola dušou projektu. Inak to nebolo ani počas tohto ročníka. Jej náhly skon všetkých šokoval. „Katka bola úžasný človek. V minulosti vyhrala boj s rakovinou. Minulý rok prišla o vlasy pre liečbu, ale ani to ju nezastavilo a s vervou sa pustila opäť do práce. Zvíťazila nad chorobou a konečne začala žiť pekný život plný radosti,“ dozvedeli sme sa zo zdroja z televízie Joj.

Bohužiaľ však prišli problémy, ktoré stáli Katku život. „Pred približne dvoma týždňami bola v nemocnici pre bolesti brucha, mala dostať nejakú baktériu a tým, že mala oslabenú imunitu, jej organizmus sa s tým nedokázal popasovať. Bola v umelom spánku, ale, žiaľ, sa už neprebrala. Nedalo sa jej pomôcť. Všetci sme z toho zdrvení,“ dodal zdroj. „Máme na Katarínu krásne spomienky a navždy zostane v našich srdciach. Posielame pozdrav do neba. Odpočívaj v pokoji,“ zneli slová z televízie, pre ktorú pracovala.

FOTOGALÉRIA: