Šokujúca správa zo sveta šoubiznisu: Hviezda relácie Masterchef náhle zomrela!

Podľa informácií, ktoré zverejnila rodina slávneho šéfkuchára celebrít Garyho Rhodesa, zosnul držiteľ michelinskej hviezdy 26. novembra „so svojou milovanou manželkou Jennie po boku“ v Dubaji, kde spoločne žili už od roku 2011.

Tento rok títo dvaja dokonca plánovali osláviť tridsiate výročie svadby … “ rodina by rada všetkým poďakovala za vyjadrenú sústrasť a počas tejto doby požiadala o súkromie, “ stojí v stručnom oficiálnym texte. Smútok nad Rhodesovou smrťou vyjadrila celá rada známych kuchárov na čele s Gordonom Ramseyem (53).

Gary Rhodes, teda muž, ktorý sa objavil nielen v britskej aj americkej verzii Masterchef, ale aj v relácii Hell ‚Kitchen alebo Local Food Hero, bol podľa vyhlásenia spoločnosti, čo s ním spolupracovala na novom televíznom projekte, poslednou dobou chorý.

„Gary bol práve uprostred natáčania úžasnej novej série pre ITV. Počas prestávky v nakrúcaní však náhle ochorel a krátko nato zomrel. Natáčanie bolo pozastavené a členovia jeho tímu zostali v Dubaji, aby podporovali rodinu tak, ako najlepšie to dokážu. “

Šéfkuchár Reif Othman, ktorý sa na natáčaní s Rhodesom podieľal, sa s ním vraj videl iba šesť dní pred jeho smrťou. Teraz sa nechal počuť, že vtedy „vyzeral dobre a v pohode“ a predovšetkým „zdravo“ . Natáčanie navyše prebiehalo prakticky do poslednej chvíle. „Pracoval až do dňa, kedy zomrel. Pracoval až do utorka, “ zdôraznil podľa britského magazínu Mirror riaditeľ Grosvenor House Dubai, teda siete luxusných hotelov, kde sa natáčanie odohrávalo. Nič teda nenasvedčuje tomu, že by Rhodes bojoval s nejakou vážnou a rýchlo postupujúcou chorobou!

Pochybnosti o jeho skone podporila tiež iná anglická hviezda, kuchár Jamie Oliver. Ten v dnes už dávno odstránenom príspevku na Instagrame napísal, že Rhodes „zosnul po tragickom páde“. Čoskoro však tieto slová zmazal a nahradil ich len oslavným textom v znení, že išlo o „skvelého kuchára a neuveriteľného veľvyslanca za britskú kuchyňu, ktorý mu bol veľkou inšpiráciou“.

Nezostáva preto teraz nič iné ako čakať, kedy (a či vôbec) sa rodina podelí s detailmi Rhodesovej náhlej smrti – a hlavne jej skutočnou príčinou …

FOTOGALÉRIA: