Strašná nehoda: Dcéra Dana Nekonečného († 52) mala vážnu nehodu! Necíti si nohy, plače maminka

To, že skutočne išlo o nevlastnú dcéru Daniela Nekonečného, Blesku potvrdila jej matka a dlhoročná priateľka zosnulého »ministra« rozkoše, Zuzana Kardová.

“ Bohužiaľ je to tak, moja dcéra bola okamžite v nemocnici v Českých Budějoviciach operovaná. Mala zlomených niekoľko krčných stavcov, zranenia na hlave, našťastie nie vážne. Zatiaľ je stabilizovaná, ale necíti nohy. “

„Včera mi lekári povedali, že pohla kolenom, verím že sa postaví na nohy. Viem, že to chce čas a bude to zase dobré, ale som už na pokraji síl. Odišiel mi Dan, teraz je dcéra vo vážnom stave , „zverila sa Blesku s plačom v hlase Zuzana, ktorá je teraz u svojej dcéry.

“ Je pri vedomí, ale ešte si poriadne neuvedomuje, čo sa stalo a kde je. Veľmi ťažko znáša, že necíti nohy, ale nielen ja, ale aj jej kamarátky jej dodávame silu a energiu , „dodala Kardová.

„Operovali jej tretí, štvrtý stavec. Tiež jej zošívali ucho a boli tam ďalšie podobné drobnosti. Terezka to bohužiaľ zatiaľ veľmi nezvláda. Je jasné, že keď je mladá, zrazu leží, pozerá do stropu a nehýbe končatinami, je to pre ňu strašné na psychiku. Keď mi ju včera dávali k uchu a plakala, bolo mi jasné, že to nedáva. V nedeľu to ešte zvládala dobre, ale zhoršilo sa to, “ zverila sa bývalá láska Dana Nekonečného .

„Keď ju priviezol vrtuľník do nemocnice, kde jej oznámili, že ide hneď na operáciu, povedala im, že chce umrieť, že zákrok odmieta. Doktorov, injekcie, zubára, to všetko znáša strašne zle. Je si vedomá toho, že má za sebou závažný úraz, ale je Býk a nikto s ňou nepohne. Od soboty radšej ešte ani nejedla, aby nemusela na misu. Snáď sa to zlepší a začne bojovať, „dúfa nešťastná matka, ktorá celé naše rozprávanie preplakala.

Pre Terezu, ktorá je tanečnicou a bola aj v súbore Nekonečného, je to o to viac ťažké. Predsa len nohy a pohyb ju živí. „Všetkým ďakujem za podporu a energiu, čo mi ľudia posielajú na sociálnej sieti, je to pre obe ťažké, ale dáme to,“ verí Zuzka.

FOTOGALÉRIA: