Jasmina Alagič úprimne o vzhľade syna Sanela: Nepáčil sa mi, nechcela som mu dať pusu

Slovenská moderátorka sa koncom júla 2019 stala po prvýkrát mamičkou. Alagič na súkromnej klinike v Bratislave porodila syna Sanela cisárskym rezom, a to kvôli komplikáciám, ktoré jej prirodzený pôrod neumožnili.

Rytmus a Jasmina uvítali malé bábätko v luxusne zariadenej izbičke. Celebritná dvojica siahla po obľúbenej značke detských doplnkov, ktoré volila najmä v krémových farbách, doplnených prvkami modrej.

Jasmina Alagič je veľmi otvorená bytosť, čoho si váži nielen jej manžel Rytmus, ale aj tisíce jej fanúšikov. Dokonca sa nebála pred národom priznať, že sa jej jej syn Sanel po narodení tak úplne nepáčil a že vyzeral ako zvieratko.

Podobné pocity má určite aj rad ostatných žien, lenže priznať si tento fakt, že ich dieťa nevyzerá vôbec tak, ako si ho predstavovali, a navyše o tom hovoriť verejne, si dovolí máloktorá.

Dvojmesačného Sanela moderátorka Jasmina Alagič a rapper Rytmus zatiaľ verejnosti neukázali. Jasmina to v Show Jana Krausa, kde bola hosťom, zdôvodnila tým, že je skrátka ešte maličký. Po chvíľke sa ale rozhovorila o tom, ako je prekvapená z toho, že skoro každý deň vyzerá jej synáčik inak.

Článok pokračuje na ďalšej strane.