Jasmina Alagič ponížila chudobnú matku: Mala si na sebe hlavne makať, až potom robiť deti

Nie vždy vychádza človeku všetko podľa predstáv. To ale neznamená, že s tým on sám nemôže niečo urobiť. Na to upozornila nahnevaná Jasmina Alagič Vrbovská potom, čo jej príspevok o radovaní sa z maličkostí skritizovala jedna zo sledujúcich a vyčítala jej, že dostáva veci zadarmo.

Moderátorka Jasmina Alagič Vrbovská zažívala to najkrajšie obdobie v živote. Narodilo sa jej bábätko a tiež mala doslova rozprávkovú svadbu so slovenským raperom Rytmusom.

Jasmina sa rozpísala na svojej sociálnej sieti o tom, aký chce mať vplyv na ľudí kvôli svojej vysokej sledovanosti. Opísala, že chce, aby ľudia videli jej skutočný život a radosť z neho. „Tešenie sa z maličkostí, nedokonalostí aj dokonalostí, radovanie sa z úspechov. Medzi Vami a mnou nie je žiadny rozdiel. Všetci sme ľudia, ktorí sú si rovní, „popisovala svojim sledujúcim Jasmina.

„Takže tu prosím nehľadajte každodenné posty o bio strave a o tom, ako zachrániť planétu, zvieratká atď. Myslím si, že keby každý človek začal so záchranou seba samotného, ​​a to napríklad pozitivitou, boli by sme na tom všetci oveľa lepšie,“ rozdávala Alagič rady na Instagrame.

Na to však reagovala jedna zo sledujúcich, ktorý sa príspevok skrátka moc nepáčil.

Článok pokračuje na ďalšej strane.