Skutočná PRAVDA o tom, prečo Karel GOTT († 80) naspieval pieseň so Charlottkou: Z toho mrazí!

Keď Karel Gott († 80) v apríli 2020 naspieval spoločnú pesničku s dcérkou Charlottkou, vtedy ešte nikto netušil, akú desivú pravdu v jej slovách skrýva…

Karel Gott prežíval veľmi ťažkú životnú etapu. Hoci mal už aj svoje roky, zdravotné problémy z ostatného obdobia mu ubrali silu, ktorú tak veľmi potreboval. Tým dôvodom je jeho rodina, dve už dospelé dcéry a dve ešte malé, ktoré mal s Ivanou Gottovou.

Samotný Karel pred časom priznal, že najväčšia jeho chyba bola, že si s Ivanou Gottovou nezaložil rodinu už skôr a že nezačali skôr aj s deťmi, veď spolu boli už vyše 20 rokov.

A práve staršia z dcér, ktoré mal s Ivanou Gottovou, Charlottka, oslávila tento rok 13. narodeniny a je z nej teda už tínedžerka. Keďže Charlottka sa potatila a už od útleho veku spieva, Karel Gott jej k narodeninám venoval nevšedný darček. Naspieval s ňou spoločnú pieseň, ktorá bude nielen pre jeho rodinu, pre ňu samotnú, ale aj pre všetkých fanúšikov krásnou spomienkou a pamiatkou…

A hoci v tom čase Karel Gott už zrejme tušil, že sa blíži jeho koniec, fanúšikov text piesne šokoval, nikto si totiž taký skorý koniec aj napriek častým zdravotným problémom speváka nepripúšťal.

Článok pokračuje na ďalšej strane.