Turistom v Grécku účtovali 836 eur za malú večeru: Obvinenia z podvodu majiteľ odmieta

Americký vojak Francisco Tajedo (38) s piatimi priateľmi trávil posledný deň dovolenky na gréckom ostrove Mykonos. Pobyt chcela skupina uzavrieť večerou v jednej z reštaurácií na preslávenej pláži Platis Gialos. Namiesto príjemnej bodky prišiel ale poriadny šok. Reštaurácia si za tanier kalamárov a tri šaláty naúčtovala neuveriteľných 836 eur!

Francisco šiel s piatimi priateľmi po pláži a hľadal reštauráciu, do ktorej by zašli na večeru. K ich vlastnej smole ich nalákala hosteska z podniku DK Oyster, a tak skupina zamierila tam. Turistov okamžite zarazilo, že je podnik ľudoprázdny. Ďalším varovaním malo byť správanie obsluhy.

„Niekoľkokrát sme žiadali menu, ale servírka ho proste nepriniesla,“ povedal Francisco serveru DailyMail.com. „Lenže my sme boli naozaj hladní, a tak sme si objednali šaláty Caesar, bez toho aby sme poznali cenu,“ opísal 38-ročný vojak. Nikto zo skupiny nemohol mať tušenie, koľko si za tri šaláty reštaurácia naúčtuje.

Po ďalšom neúspešnom pokuse o vydanie jedálneho lístka sa Francsico s priateľmi rozhodol, že si objednajú jedno menšie jedlo a odídu. Voľba padla na kalamáre, servírka ale nebola schopná povedať, koľko bude jedlo stáť.

Článok pokračuje na ďalšej strane.