Uniklo zo svadby Rytmusa a Jasminy: Útok na Daru Rolins a zakázaný tanec novomanželov!

Zákaz porušila módna návrhárka Pištejová či Jasminin dvorný vizážista Milan Svingal. Avšak boli takí, ktorí pravidlá dodržiavali. Medzi ne patrí doktorka celebrít Alena Pallová či kamarátka Jasminy Gabriela Drobová.

Nakoniec však fotografiu z veselice zverejnil sám Rytmus, ktorý na svoj účet na Instagrame publikoval fotografiu, na ktorej je so svojou novomanželkou zasypaný konfetami. K snímke napísal: „Moment, na ktorý som čakal celý život.“ Šťastnou udalosťou sa pochválila aj Jasmina, ktorá taktiež zverejnila snímku zo svadobného obradu, ku ktorej napísala: „Môj milovaný manžel, milujem ťa a ďakujem Bohu za tento moment.“

Snúbenci si pre svojich hostí pripravili poriadne honosnú svadbu, podľa fotografií, ktoré sa objavili na sociálnych sieťach, bola svadba ladená do červenej a zlatej farby. Na stoloch boli ruže a podávalo sa to najlepšie šampanské.

Kým zamilovaný pár slávil najšťastnejšiu udalosť v živote, expartnerka Dara Rolins, s ktorou Rytmus randil niekoľko rokov, mala koncert. Rolins v sobotu mala koncert v Ostrave v nákupnom centre. Vo chvíli, keď do zámku prichádzali svadobní hostia, Dara na instagram publikovala snímku zo sedačky zadného auta. „Na ceste za vami do Ostravy! Domáci režim, kávička, jabĺčko, časáky, počítač a vo vankúšoch strapatá Darča, ktorá už sa na vás teraz veľmi teší, „ napísala k snímke.

Článok pokračuje na ďalšej strane.