Tomáš Plekanec si prišiel PRE DETI aj so Šafářovou: Čo na to Vondráčková?

Tie jeho starostlivosť budú veľmi potrebovať. Predsa len sa im za mesiace, ktoré intenzívne nemohli tráviť spolu, trošku odcudzil , čo aj tohoto nekompromisného športového tvrďasa muselo zabolieť pri srdci. Či si návštevu Kanady predĺži a bude s drobcami až do doby, keď ich má podľa rozsudku odviezť do Česka, zatiaľ nie je isté.

Skôr sa dá ale očakávať, že sa po pár týždňoch rozlúči a príde si pre nich na otočku znova. Nevie sa ani to, či Lucie Vondráčková (39) bude trojicu (so Šafářovou štvoricu) nasledovať ďalším lietadlom, alebo zatiaľ zostane kvôli natáčaniu ďalšieho pripravovaného filmu.

Pravdepodobne bude mať okrem radostí s ratolesťami i nepríjemné povinnosti. Podľa našich správ ďalej pokračujú súdy, a to nielen rozvodové, ale aj tie, kde požaduje vrátiť 200 tisíc kanadských dolárov od Martiny Adamcovej , ktoré si od neho mala požičať na kritizovaný film The Perfect Kiss. Tá síce tvrdí, že sumu od nej prevzala so súhlasom hokejistu iná firma, Plekanec to ale odmieta a kamarátku svojej ešte stále manželky žaluje.

FOTOGALÉRIA: