Nečakaný ŠOK: Pri tragickej nehode zomrela známa moderátorka (†40)! Z okolností jej odchodu mrazí!

V týchto chvíľach nie sú známe okolnosti tragickej nehody a rodina nechápe, ako sa to mohlo stať, keďže známa blondínka bola veľmi dobrá vodička. „Sme zdrvení zo straty takého živého, atraktívneho, odvážneho a milovaného člena rodiny, v takom mladom veku. Keď odchádzala z domu, mala dobrú náladu, a hoci nie sú okolnosti nehody úplne zrejmé, môže ísť len o tragickú nehodu,“ uviedol otec zosnulej dcéry pre portál The Sun.

Hoci sa najbližší príbuzní sympatickej plavovlásky Kelly Jobanputra († 40)  podľa informácií denníka The Sun domnievajú, že sa mohlo jednať len o tragickú nehodu, niektorí ľudia z jej okolia údajne vyjadrili omnoho desivejšie obavy. Kelly sa totiž po narodení bábätka sťažovala na silnú popôrodnú depresiu, ktorú sama označovala ako “veľmi temný tunel.”

Depresívne stavy spôsobené príchodom dieťatka na svet v poslednom období vôbec nie sú ojedinelé. Závažnou problematikou sa prednedávnom zaoberala aj naša televízna stálica Zlatica Puškárová, ktorá verejne prehovorila o podobných prípadoch, ako je tento – podľa moderátorky by sa ľudia mali o pocity žien bezprostredne po pôrode zaujímať omnoho viac.

Zosnulá Kelly sa pritom ešte počas života spoločne s manželom sama angažovala v oblasti charitatívnej pomoci ženám s popôrodnou depresiou. O psychických ťažkostiach zároveň sama detailne písala s cieľom varovať spoločnosť.

Napriek podozreniam z okolia hlásateľky ale oficiálne stanovisko k tejto nešťastnej udalosti zatiaľ podané nebolo, a tak skutočná príčina zrážky s vlakom a mladej matky, ktorej odchod je obrovskou stratou pre celú rodinu, ešte stále definitívna nie je. Vyjadrujeme úprimnú sústrasť!

FOTOGALÉRIA: