Denis († 14) dal gól a o 6 minút umieral: Srdcervúce slová matky, ktorá syna oživovala na ihrisku

Milované dieťa sa jej síce podarilo priviesť k vedomiu, no ani napriek rýchlej akcii záchranárov, ktorí robili, čo sa dalo, sa Denisa nepodarilo zachrániť a napokon zomrel. Z náhleho odchodu mladého chlapca je zdrvený športový klub, priatelia a známi, no najmä jeho rodičia, ktorí nedokážu pochopiť, ako sa to stalo.

Mamina pre Nový Čas opísala, že pred zápasom v osudný deň si spolu skočili na obed: “Vo štvrtok sme boli pred zápasom na obede. Všetko bolo úplne v poriadku, Denisko sa vôbec nesťažoval, že by ho niečo bolelo alebo že by mal nejaké problémy. Ešte mi pri obede povedal, že dnes vyhrajú a padnú štyri góly. Aj sa mu to splnilo. Práve môj syn strelil štvrtý gól. Ešte v januári sme boli so synom na záťažovom teste, kde mu lekári urobili kompletné vyšetrenie. Bol úplne zdravý, nič mu nebolo,” plače nešťastná žena.

No za synčekom smúti aj jeho otec: “So synom som trávil veľa času. Pripravoval sa na prijímačky na polygrafickú školu v Bratislave. Vedel, že je to náročná škola, no veril si, že to zvládne. Môj milovaný syn odišiel na lepší svet, ako je tento,” dodáva ubolene po obrovskej strate.

FOTOGALÉRIA: