Mórová reaguje na NEVERU so ženatým Prachařom: TOTO bolo medzi mnou a Jakubom!

“ Mali by si to medzi sebou dohovoriť a vydiskutovať si to. Keď niekto niekoho podvádza, urobí to tak, aby sa to tá druhá osoba nedozvedela. A deje sa to každému tretiemu, nie? Ale keď sa dvaja majú radi, vždy spolu zostanú. Tretiu osobu v tom jednoducho nie je potrebné hľadať. Vzťah im to nezachráni, ani to neurýchli rozchod. Tentoraz by sa už buď mali dať dokopy, alebo to vyriešiť inak. Problém je u nich dvoch, nie u nikoho iného , „uviedla pre web eXtra.cz a vzápätí pletky so slávnym českým ženáčom natvrdo odmietla.

“ S Jakubom Prachařom som nič nemala ani v skutočnosti, ani vo virtuálnom svete. To, že si rozumieme v práci, svedčí o tom, že nám to v Talente funguje , „ tvrdí blondínka.

„Keď s niekým pracujem a niekto začne premýšľať nad tým, či som s dotyčným nemala románik, vlastne ma to teší. Je fajn, že zo mňa niečo vyžaruje, že mám nejaké fluidum, ale na priamo vám hovorím, že s Jakubom nič nebolo, „ dodala herečka pre eXtra.cz, ktorá má z predchádzajúceho vzťahu syna Quida (13) a momentálne je oficiálne nezadaná.

FOTOGALÉRIA: