Šok v kauze Kuciak! Rodičom prišiel list od „vraha“ ich syna: Prosí o odpustenie

„To sa dá odpustiť vopred naplánovaná, brutálna poprava? Veď nezabili mačku a psa! Boli to naše milované deti, to najcennejšie, čo sme mali. Teraz sme sa mohli s nimi radovať. Mohli mať hotový dom, bábätko a my by sme sa s nimi zo všetkého tešili. Namiesto toho ich oplakávame a dusíme sa v žiaľom. A pritom neurobili nič zlé a zomreli tak hroznou smrťou, „ vyhlásila kategoricky.

To nie je ako nehoda alebo úraz!
Zlatica uviedla, že by odpustenie bolo na mieste, keby išlo o neúmyselné zabitie. „Keby im ublížili nechtiac pri nejakej havárii alebo by sa stal úraz, ešte by som to pochopila a odpustila. Pretože to sa môže prihodiť každému a nikto to vopred neovplyvní. Ale úmyselne zabiť dve deti? Mal sa rozmyslieť predtým! Toto bolo zaplatené, premyslené. To je jednoducho neodpustiteľné, „ vyjadrila sa rozhnevaná matka. Podľa nej sa na vraždu museli páchatelia pripravovať dlho dopredu. Za tú dobu mali dosť času na to, aby si všetko rozmysleli alebo všetko ohlásili na polícii.

„Nebudem sa pretvarovať. Mohla by som navonok povedať, že odpúšťam. Ale nebola by to pravda. Pretože sa to nedá. Viem, že veriaci budú oponovať, že Ježiš tiež odpustil, aj pápež, keď na neho chceli spáchať atentát. Ale oni boli svätí. Ja nie som! „ Doplnila rezolútne Zlatica Kušnírová.

Článok pokračuje na ďalšej strane.