Chcete schudnúť? Táto 4 týždňová vaječná diéta je pomocníkom pre každého, kto sa chce zbaviť prebytočných kilogramov. Ako na ňu?

Každý, kto nie je príliš spokojný so svojou postavou chce pochopiteľne schudnúť. Nie každému sa to ale môže podariť. To preto, že veľa ľudí volí zlé a nefunkčné diétne programy. Ak sa do tejto kategórie nechcete nutne zaradiť aj vy, je na mieste zvoliť si správne. Dobrým tipom je 4 týždenná vaječná diéta, ktoré je oproti iným úplne unikátna.

Prvým unikátom je to, že bola vyvinutá na vedeckých základoch. Vznikla na známej Mayo Clinic v USA, čo je jedna z najznámejších lekárskych kliník na svete. Nejde ale o jediný unikát. Povedať treba, že ju držala jedna z najznámejších žien v politike. A to železná lady, ktorou nebol nikto iný, než Margaret Thatcherová. A to už je dobrý dôvod ju vyskúšať.

V čom je 4 týždenná vaječná diéta unikátna?
Čo je na danej diéte tak zvláštneho a čím sa vlastne líši od celého radu iných? Aj na to vám prinášame odpoveď. 4 týždenná vaječná diéta je založená na tom, že sa snaží dodať telu vyššie množstvo bielkovín a naopak znížiť množstvo sacharidov.

Tak môže dôjsť k tomu, že telo začne využívať ako zdroj energie svoje uložené zásoby a naopak by nemalo dochádzať k tomu, že sa bude znižovať množstvo svalovej hmoty. Unikátom je tiež to, že za dobu 4 týždňov môže vaječná diéta pomôcť zhodiť veľa kilogramov. Niektoré zdroje dokonca uvádzajú, že možno schudnúť až o 10 – 28 kg. Všetko je samozrejme individuálne. A ako na ňu? Pozrite sa spolu s nami.

Článok pokračuje na ďalšej strane.