Príbeh Sarah zo Siedmeho neba vás dojme k slzám: Slováci spravili nečakané GESTO!

Diváci tak konečne prejavili ľudskosť a silnému dievčaťu jeden po druhom prostredníctvom sociálnych sietí ponúkajú pomoc.

,,Prosím, ak by mi niekto vedel dať kontakt na slečnu, alebo ak si to sama prečíta, nech sa mi ozve. Rada by som jej spravila radosť aspoň nejakým oblečením, kozmetikou a čímkoľvek, čo mne zbytočne stojí v skrini. Verím, že by ju to aspoň trošku potešilo, ” napísala neznáma slečna k príspevku na oficiálnom profile relácie.

,,Ak má účet dedko či slečna, alebo adresa… Rada pomôžem mesačne s určitou sumou…6 eur na deň, to je neskutočné,” pozastavila sa nad aktuálnou finančnou situáciou dedka a vnučky jedna z diváčok. ,,Úžasný dedko. Prajem mu veľa zdravia. A Sarah, aby bola už len šťastná. Poprosím adresu. Rada by som jej poslala šaty a kozmetiku,” ozvala sa ďalšia obetavá Slovenka.

Tínedžerka napísala do relácie V siedmom nebi, aby svojmu dedkovi povedala, ako si váži, čo všetko pre ňu robí. Chcela mu splniť veľký sen, ktorým bola návšteva Svätej zeme. Dedo Andrej tam doslova ožil, načerpal nové sily, čo sa odzrkadlilo aj na jeho zlepšenom zdravotnom stave. Aj keď je miestami náročné starať sa o dospievajúce dievča v puberte, nevzdáva to a verí, že Sarah dovedie úspešne až do dospelosti.

FOTOGALÉRIA:

Príbeh Sarah si môžete pozrieť TU: