Kočner obvinený z vraždy Kuciaka: usvedčila ho táto SMS o likvidácii poslaná vplyvnému podnikateľovi!

“Inak pracujem na odj**aní ču*áka,“ napísal podľa denníka N Kočner Haščák. Haščáková odpoveď mala byť napriek vulgárnemu a znepokojivému obsahu pokojná: “Povieme si, keď budeme spolu,“ odpísal. Doposiaľ nebolo zverejnené, či k osobnému stretnutiu napokon došlo a čo mal Kočner Haščákovi prezradiť.

Jaroslav Haščák je spolumajiteľom finančnej skupiny Penta, ktorá okrem iného vlastní napríklad české vydavateľstvo Vltava Labe Media, alebo slovenský mediálny dom News and Media Holding.

Spolumajiteľ Penty, ktorý bol v minulosti pretriasaný ako údajný hlavný aktér kauzy Gorila, komunikáciu nepoprel, no podľa vlastných slov si ju už nevie vybaviť. Odmieta však tvrdenie, že by niekedy komunikoval s Kočnerom o Jánovi Kuciakovi a tvrdí, že v súvislosti s vraždou doposiaľ ani nevypovedal. Ak by sa preukázalo, že Kočner Haščákovi povedal o príprave kohosi vraždy, mal by bohatý podnikateľ zarobené na poriadny problém.

Miliardár špekulácie vyvracia. „Pýtal som sa pána Haščáka. Vôbec netuší, o čo ide, a ani si nemôže absolútne podobnú konverzáciu s Kočnerom vybaviť, „napísal Pluske.sk manažér Penty Martin Danko.

Potom doplnil nasledujúce stanovisko: „Pán Haščák na sto percent vylučuje, že by niekedy hovoril alebo inak komunikoval s Kočnerom na tému Ján Kuciak. Ak je uvedená správa pravdivá, nemá žiadnu súvislosť s aktivitami Kočnera okolo Jána Kuciaka, „uviedol Danko.

Článok pokračuje na ďalšej strane…