Ochranka V AKCII: Alkoholom posilnená Camilla zaútočila na Alžbetu!

„Camilla vymenila gin s tonicem za víno po tom, čo jej Charles povedal, že sa jej pletú slová,“ povedal podľa denníka svedok. „Vypila celú fľašu, hrozne sa opila a začala urážať všetkých prítomných. Keď sa situácia zdala byť nezvládnuteľná, kráľovná Alžbeta zakročila. Povedala Camille: Tak a dosť, Camilla! Si zahanbujúcou alkoholičkou a príťažou pre korunu a celú našu rodinu! A v ten okamih Camilla očervenela od hnevu, vystrelila proti kráľovnej Alžbete a chrstol jej víno do tváre, „povedal podľa denníka Šíp svedok.

Camilla následne chytila ​​Alžbetu za krk a strhla z nej perlový náhrdelník, ktorý zdedila po svojej matke. O chvíľku neskôr ležala na podlahe. Ochranka následne Camillu odviedla do jej lóže, kde ju zamkli. Podľa svedkov bola kráľovná v šoku a smutne hľadela po rozsypaných perlách.

Camilla si svojím výstupom vyslúžila zákaz. Nesmie sa zúčastňovať všetkých rodinných udalostí – Vianoce, narodeniny alebo veľkonočné večierky. Vojvodkyňa svoje počínanie podľa denníka Šíp zviedla na reakciu alkoholu s liekmi, ktoré užíva na chorú pečeň.

FOTOGALÉRIA: