Tomu neuveríte: Žena omylom odfotila kráľovskú rodinu. Ani vo sne netušila čo sa bude diať potom.

Karen Anvil milovala kráľovskú rodinu vždy. A tak jedného decembrového dňa opäť čakala v dave iných fanúšičiek, až sa členovia dvora objavia na ceste ku kostolu, kde pravidelne chodia na vianočnú omšu. A podarilo sa! Zvečnila rovno oboch princov aj s manželkami. A to tak dobre, že sa hneď traja z nich pozerajú priamo do jej objektívu. Navyše sú Kate aj Meghan krásne rozosmiatí.

Karen potom snímky umiestnila na sociálnu sieť. A počas niekoľkých hodín už fotky obleteli celý svet, médiá nimi bola očarené. Fotky skrátka mali jedinečnú kompozíciu aj atmosféru, ktorá sa ani profesionálom často nepodarí. A tak Karen zrazu oslovovali agentúry z celého sveta, že snímky odkúpia.

Čerešničkou na torte potom pre amatérsku fotografku bolo aj to, že sa stretla osobne s princom Harrym a Meghan. Tí sa jej vraj spýtali, či zábery aspon poriadne speňažili. „Vďaka peniazom za jedinú fotku som si zarobila toľko, že nemusím takmer rok pracovať, a splatila som všetky dlhy!“ Zverila sa nadšene Karen pre denník Daily Mail.

Článok pokračuje na ďalšej strane…