Slovenský herec skončil v nemocnici. Otrávil sa mäsom!

,,Milí priatelia. Veľký obrovský pozor na to, čo a hlavne kde budete jesť, veľmi dôkladne dávajte pozor aj na to, či tam majú návštevníkov alebo tam ste sami!!! Konkrétne Reštaurácia oproti vrakunskému cintorínu vedľa Jánošíkovho dvora s názvom cafe racers burger… Síce príjemná obsluha.. Ale extrémne nezodpovedná vec so starým mäsom, je mi jasné, že dnes chce človek ušetriť, keďže biznis nejde.. Ale servírovať mäso, ktovie ako dlho staré… To biznisu moc nepomôže…,” posťažoval sa ľuďom prostredníctvom sociálnej siete mladý herec.

Ďalej priznal, že sa vraj vyvracal z podoby, čo značí, že sa musel mäsom priotráviť, pričom mu lekári oznámili podozrenie na pankreatitídu. ,,Bolesť taká, že som chcel zdochnúť… Netuším si predstaviť, čo by bolo, ak by to zjedla nejaká baba v tehotenstve… Katastrofa… Peniaze nad zdravie! Nikdy viac a budem im robit každý týždeň reklamu,” uzavrel nahnevaný Alžbetkin.

Neberte tak jeho slová na ľahkú váhu a naozaj si dvakrát rozmyslite, čo dáte do úst. Janko, prajeme ti skoré uzdravenie!