Tento horoskop ZDRAVIA pre rok 2019 vám povie, ako na tom budete po celý rok. Na čo sa pripraviť?

Panna

Toto znamenie sa môže tešiť na to, že ho v roku 2019 nič zlé nečaká. Žiadne problémy by sa nemali objaviť po fyzickej stránke, ani by sa nemali objaviť ani v rámci tej psychickej. Dôležité je držať svoj život takým, ako bol doteraz. Mať čistú hlavu, užívať si život a celkové stravovacie návyky držať pokiaľ možno v norme. Vďaka tomu bude daný rok presne taký, ako si predstavujete.

Váhy

Toto znamenie túži predovšetkým po rovnováhe a harmónii. To sa ľuďom podarí, ak sa budú aspoň ľahko snažiť. Stačí k tomu jediné. Prípadné komplikácie riešiť s nadhľadom a objektívne a nenechať všetko dôjsť až k depresiám. Len pozor na prílišné utlmenie kreativity, ktoré môže nastať. Pokiaľ ide o fyzickú stránku, tak plne postačí trocha správnej životosprávy a ani v tomto smere nebude žiadny problém.

Škorpión

Problémom škorpiónov môže byť snaha o to, byť lepší a lepší. A to ako pokiaľ ide o ich telo a kondíciu, tak pokiaľ ide o snahu niečo dosiahnuť – teda psychickú stránku. Ak sa nebudete nijako výrazne preťažovať, rok 2019 v súvislosti so svojím zdravím zvládnete. Iba pozor na oblasť zubnej hygieny. Ak svojim zubom nedávate dostatočnú starostlivosť, môžete niekoľkokrát v roku zavítať na zubné kreslo.

Strelec

Spomalenie. To je to, čo by mal každý v znamení strelca urobiť. Zmiernenie dávok adrenalínu, zmiernenie fyzického vypätia a snaha nájsť si konečne dostatok odpočinku. Ideálne vo forme spánku. Spite dostatočne a budete mať dostatok energie, zregenerované telo a tiež čistú hlavu. Ak sa nebudete presilovať, v roku 2019 nemusíte očakávať žiadne komplikácie. Všetko bude úplne v poriadku. Jediným problémom môže byť prenos negatívnej energie od ostatných. Takým ľuďom sa preto vyhnite.

Kozorožec

Treba veľa zmien, aby bol rok 2019 v súvislosti s vaším zdravím ideálny. Keď budete žiť ako doteraz, hrozí vám obezita, bolesti chrbta a krčnej chrbtice, zlá kondícia a psychické problémy. Zmeňte svoj životný štýl a všetko sa bude obracať k lepšiemu. Budete sa lepšie cítiť, budete lepšie vyzerať, bolieť budú preč a vy budete mať aj lepšiu fyzičku. Len pozor na prechladnutie, ktoré vás môže niekoľkokrát do roka nepríjemne potrápiť.

Vodnár

Cestou k bezproblémovému roku je pozorovanie. Vnímajte, čo vám hovorí vaše telo. Budú s ním spojené jasné signály ako po fyzickej, tak i psychickej stránke. Pokiaľ si ich budete všímať, všetky problémy zachytíte ešte v zárodku a nemusíte sa obávať toho, že by rok 2019 priniesol akýkoľvek problém. Veľkou komplikáciou môžu byť početné poruchy spánku. Skúste sa uvoľniť, vyčistiť si hlavu, alebo sa pred spaním tiež ľahko unaviť.

Ryby

Rizikom pre ryby bude hlavne to, že môžu ľahšie spadnúť do rôznych závislostí. Môže to byť alkohol, cigarety, ale napríklad aj drogy, alebo bežné sladké jedlo či čokoláda. Pozor na tieto stavy, ktorým je na mieste brániť hneď v počiatku. U niektorých rýb sa môžu objaviť i problémy s dolnými končatinami. Bolesti, kŕčové žily, ale napríklad aj zlomenina alebo vyvrtnutý členok. Preto na seba buďte opatrní a neriskujte problémy.