Tento horoskop ZDRAVIA pre rok 2019 vám povie, ako na tom budete po celý rok. Na čo sa pripraviť?

Býk

Aj u tohto znamenia sa môžu objavovať rôzne zdravotné komplikácie. Budú spojené hlavne s pohybovým aparátom. Primárne to môžu byť kĺby, rovnako ako to môže byť chrbát. Cesta ako problémy eliminovať, je kombinácia aktívneho životného štýlu a návšteva lekára, ktorý odporučí správne postupy. Pozor tiež na to, že zdravie môžu ovplyvňovať aj závislosti na pití a cigaretách. S nimi je potrebné seknúť.

Blíženci

Pre toto znamenie je rok 2019 novým začiatkom. Ak plánujete nejaké zmeny, ktoré sa podpíšu na vašom správaní a tiež na vašom vzhľade alebo kondícii, začiatok roka je správnym obdobím. To zaručí, že dosiahnete požadovaný úspech a teda aj oveľa lepšie zdravie. Jeden problém sa však objaviť predsa len môže. Ľudia v tomto znamení môžu byť daný rok náchylnejší na možný úraz.

Rak

Po fyzickej stránke sa ľudia v znamení raka rozhodne nemajú čoho obávať. V tomto smere je pre nich všetko v úplnom poriadku. Problémy však môžu v roku 2019 nastať po stránke psychickej. Komplikácie môžu byť spojené nielen s bežnou podráždenosťou, ale objaviť sa môžu tiež depresie, rovnako ako to môžu byť aj rôzne stavy úzkosti. Je potrebné dbať na duševnú kondíciu a všetko môže byť v poriadku. Tiež je na mieste zapracovať na životospráve a ľahko posilniť imunitu.

Lev

Mnoho ľudí v znamení leva bude chcieť ukázať, že patria medzi najlepších. To vedie k možnému prepínaniu, vplyvom ktorého sa objaví nielen silná únava, ale môže to byť tiež zranenie, ktoré vás vyradí z bežného života. Ak sa chcete vyvarovať problémom, tak znížte svoje tréningové dávky a celkový zápal pre vec. Výsledok bude napokon rovnaký a vaše zdravie bude v úplnom poriadku.

Ďalšie znamenia nájdete na ďalšej strane …