HOROSKOP NA ROK 2019: Musíte sa naučiť hovoriť NIE! Ktoré znamenie splodí potomka?

Rok 2019 je už tu. Zabudnite na veci, ktoré sa stali včera, a sústreďte sa na budúcnosť. Snažte sa byť odhodlanejší než kedykoľvek predtým, rok 2019 prináša mnoho zaujímavých prísľubov…

Robte veci tak, ako uznáte za vhodné a ignorujte tých, ktorí sa vám vysmievajú, alebo majú jedovaté poznámky. Ako sa vám bude počas roka dariť, ktorú oblasť treba rozvíjať, na čo sa zamerať a naopak, ktorú oblasť treba potlačiť? Hviezdy vám prezradia, či v danom roku zmeníte prácu, partnera alebo či je vhodná svadba či veľká investícia.

Rok 2019 prináša všetkým znameniam zverokruhu príliv novej, sviežej energie, na ktorú sme už dlho všetci čakali. Nemusíte sa ničoho obávať. Tempo, na ktoré ste boli doteraz zvyknutí, sa nezmení! Stále si pôjdete na pohodovej vlne, ako tomu bolo doteraz. Jediný rozdiel bude v tom, že vy sami budete cítiť, že chcete oveľa viac. Nielen že viac zvládnete, ale tiež vás budú napádať veci, na ktoré by ste doteraz neprišli. Všetko vám bude pripadať jednoduchšie a zábavnejšie. Pre rok 2019 je dôležité, aby ste sa naučili hovoriť nie, ak sa po vás chce niečo, na čo sa necítite alebo čo sa vám nepáči.

Článok pokračuje na ďalšej strane…