Martin Jakubec opäť šokuje: prehovoril o svojom TAJNOM synovi: Takáto je pravda!

Spevák totiž nie je bezdetný, ako sa mnohí domnievali, a z predošlého vzťahu má tajného syna: “Jedno dieťa, ktoré mám s prvou manželkou, mi dostatočne stačí, milujem ho nadovšetko. Po druhom zatiaľ netúžim,” priznal na sociálnej sieti. Fanúšikovia sú ale stále viac a viac zvedaví, či je Martin naozaj otcom.

Božankin čerstvý manžel sa tak rozhodol prezradiť, aká je pravda. Najprv ale odmietal medializovať čokoľvek zo svojho súkromia: “Rodinu zásadne nebudem medializovať ani zaťahovať do týchto hier. Nezaslúži si to. Od tohto ju chcem uchrániť. Ľudia sú veľmi neprajní a urážajú všetkých a všetko,” začal spočiatku opatrne pre Nový Čas.

Napokon sa ale rozhovoril: “Ubezpečujem, že onedlho nás uvidíte, budú príležitosti,“ nažhavil fanúšikov a po otázke, či pôjde o jeho syna, odpovedal jednoznačne: “Áno, moju rodinku.” Zdá sa, že sa tak čoskoro dočkáme veľkolepého odhalenia spevákovho syna, ktorý je na svojho otca podľa Martina pyšný: “Môj syn je ako ja, je hrdý na svojho otca, ktorý ho zabezpečil na päť generácií,” pochválil sa pred časom. Nechajme sa teda prekvapiť!