Vražda za bieleho dňa: Otca zastrelili na parkovisku pred obchodom!

Bezpečnostné kamery zachytili dvoch mužov pomaly sa blížiacich k modrému VW Polo, v ktorom Mohapi sedel. Jeden z nich predstieral, že telefonuje. Druhý z nich náhle vytiahol zbraň a prudko otvoril dvere od auta, načo sa jeho kumpán nahol dnu, aby vytiahol kľúče. Strelec zamieril zbraň a na fotkách je vidieť, ako z hlavne vychádza dym.

Svedkyňa známa iba ako Belinda povedala, že akonáhle manželka obete videla, čo sa stalo, kričala: „To je moje auto!“ Keď zbadala, ako jej muža násilníci vytiahli a nechali ležať na zemi, padla na zem a dala sa do kriku: “ Ach bože, nie, nie! “

Muži potom nasadli do auta zavraždeného a z miesta činu odišli. Okoloidúci svedkovia do incidentu nijako nezasiahli, a keď útočníci ušli, nechali nebohého muža ležať na parkovisku a ďalej si riešili svoje.

Podľa vyjadrenia polície utrpel Mohapi tri strelné zranenia do hrudníka a ďalšie dve do hornej končatiny. Bol vyhlásený za mŕtveho ihneď na mieste. „Odcudzené vozidlo sme neskôr našli. K žiadnemu zadržaniu páchateľov však ešte nedošlo a neustále po nich pátrame, „oznámil policajný hovorca, kapitán Stephen Thakeng.

Článok pokračuje na ďalšej strane…