Veľký horoskop na november: Panny sa musia obrniť trpezlivosťou, Blíženca čakajú nezhody na poli lásky!

Strelec

Milí Strelci, prvá polovica mesiaca sa pozitívne odrazí na komunikačných schopnostiach. Merkúr zároveň uľahčuje dianie na pracovnom poli. Neodkladajte žiadne dôležité schôdzky a projekty, pretože po 15. sa situácia markantne premieňa. Do hry totiž vstupuje Mars a svojimi negatívnymi vibráciami ovplyvňuje medziľudské vzťahy. Snažte sa zostať nohami na zemi a nepodliehajte rozbúreným emóciám.

Kozorožec

Milí Kozorožci, pod taktovku vás vezme Venuša, ktorej naladenie nie je najprívetivejšie. Tropí neplechu v láske i financiách, najmä okolo 6. novembra. Singles by sa mali vyhnúť hľadaniu spriaznenej duše, viedlo by to ku sklamaniu. V peňažných transakciách sa vám v prvom týždni pokúša vynahradiť Venušine vrtochy štedrý Jupiter. Od 15. sa blýska na lepšie časy vďaka Merkúra. Konečne môžete vydýchnuť a trochu si užiť.

Vodnár

Vodnári vplávajú do skvelého mesiaca, kedy sa im darí všetko, na čo pomyslia. Najviac citeľné to je v milostnom živote, pretože si vás pod svoje krídla stiahne nežná Venuša. Slobodní môžu spoznať výnimočného človeka, s ktorým ich spájajú životné ideály. Do 15. novembra vám praje aj Mars, pod ktorého velením rozkvitne kariéra. Nenecháte sa zbrzdiť zlou náladou svojich nadriadených a idete za svojím snom. Bravo!

Ryby

Milé Ryby, hlavná dejová línia plynie v milostnom živote, kde nezadaní môžu stretnúť osudovú lásku. Na pracovnej pôde sa oproti tomu pripravte na častejšie nezhody s vedením. Jupiter vám od 7. novembra neprihráva tie najvýhodnejšie ponuky, čo vás znervózňuje. Kľúč k spokojnosti sa skrýva v ovládnutiu emócií. Verte, že diplomacia vás uchráni od ťažkostí.