Pamätáte si Emila z VyVolených? Teraz zarába viac ako polovica Čechov! Takto vyzerá…

Rozhodne sa radil k hviezdam prvého radu reality šou VyVolení. Reč je o Emilovi Zajacovi , ktorého hysterické výstupy majú mnohí v živej pamäti. Aj keď sa snažil po vyradení zo šou presadiť v šoubiznise, nakoniec svoju cestu vzdal. Na čas sa stratil z povedomia médií, až teraz sa ho podarilo vypátrať. Jeho život je plný zmien a Emil rozhodne nemá hlboko do vrecka.

Vo vile VyVolených sa radil k najväčším bavičom a do slovníka zaviedol pojem fičák. „Po súťaži som si dorobil konzervatórium a vyskúšal si pár menších rolí. Vo filme alebo napríklad v seriáli na televíziu Barrandov, „prezradil Emil, ktorý ale nemal moc veľké šťastie.

V minulosti bol aj vyfotený, ako na púti predáva upomienkové predmety – aj takzvané Emilove šťastíčko. „Bola to taká sranda,“ obhajuje Emil dnes fotku, o ktorom si mnohí mysleli, že hviezda VyVolených veľmi klesla a je v zúfalej situácii.

Potom sa Emil rozhodol, že na čas zmizne a takmer nikto o ňom nemal žiadne správy. Redakcia eXtra.cz ho vypátrala a Emil si rozhodne nemôže sťažovať.

Článok pokračuje na ďalšej strane…