NECHUTNÉ priznané DETAILY vraždy Kuciaka ZVEREJNENÉ! Brutálna poprava trvala iba pár minút!

Po Zoltánovi poslala peniaze obidvom Alena už nasledujúci deň, pričom dostali sľúbených 50-tisíc v 500-eurových bankovkách. Žena sa mala po ozname, že museli zabiť aj Kuciakovu priateľku, nahnevať, pretože o nej nebola žiadna reč. Štyri dni nato, keď polícia vraždu odhalila a verejnosť sa začala mobilizovať, musela na požiadanie vrahov Alena poslať mužom aj ďalšie peniaze. Po zatknutí Aleny sa v jej dome našla hotovosť 23-tisíc v 200-eurových bankovkách, hoci bola nezamestnaná. Okrem toho mala dostávať od istej osoby mesačne najprv 2 000 eur, neskôr 1 400 eur.
Na verejnosť prenikla aj informácia, že Alena mala spolu s Tomášom chystať aj vraždu námestníka Generálnej prokuratúry Petra Šufliarskeho. Zoltán, ktorý s políciou pri vyšetrovaní spolupracuje, mal za objednávateľa vraždy Kuciaka označiť Mariána Kočnera.

Objednávka má však viesť ešte minimálne k jednému človeku, ktorý je doposiaľ stále na slobode. Traja zo štyroch obvinených sa pokúsili dostať na slobodu cez podanie sťažnosti, tú však senát Najvyššieho súdu na čele s Harabinom zamietol. Kočner, ktorého nedávno obvinil poslanec Rajtár z toho, že mal pripravovať jeho vraždu, ostáva naďalej vo väzbe v Leopoldove pre podozrenie z falšovania zmeniek.