Pašeráčka Tereza a Alena Z. obvinená z objednania vraždy Kuciaka: Začínali rovnako!

Simona pre Blesk povedala, že za jedno fotenie v bielizni inkasovala 200 českých tisíc korún. Najskôr tvrdila, že zostalo len pri fotení, a bielizeň navyše nikdy nešla dole.

„Nahé sme nefotilaňi, je to arabská krajina,“ správne pripomenula.

Ako Terezino dobrodružstvo na Blízkom východe nešťastne vygradovalo, všetci veľmi dobre vieme. Kufor s 9 kilami heroínu a na krku hrozba na doživotie v miestnom väzení.

Hľadala ďalšie pašeráčky?

Tereza sa v erotickom odvetví očividne rýchlo oťukala. Okrem toho, že podľa Simony cesty do Pakistanu organizovala ona, hľadala podľa všetkého na prácu ďalšie dievčatá a lákala ich na ľahký zárobok.

Vraždu novinára Kuciaka si podľa zatiaľ zistených infomácii objednala tlmočníčka taliančiny. Prevdepodobne je len prostredníkom

 

„Hľadám plnoleté dievčatá a ženy, ktoré sú krásne a nemajú strach z nových vecí. Jedná sa o diskrétne fotenie (nič erotického ani intímneho!!!), za nemalé peniaze. Práca je v zahraničí na dva týždne,“

stálo v inzeráte, ku ktorému bol pripojený kontakt priamo na Terezu.

Príbehy Terezy a Aleny Z. sú si nápadne podobné. Alene sa rovnako ako Tereze nepodarilo doštudovať strednú školu. Po ukončení štúdia odišla pracovať mimo Slovenska, konkrétne do Talianska.

Do prostitúcie potiahla aj ďalšie dievčatá

V krajine na juhu Európy sa nezabývala kvôli štúdiu jazyka (aj keď taliansky sa tam naučila dokonale), ale údajne aby si zarábala predajom vlastného tela. Do zahraničia, opäť rovnako ako Tereza, lákala za jednoduchým zárobkom ďalšie ženy.

Článok pokračuje na druhej strane.

▼▼▼