Neuveriteľná premena VOJVODKYNE KATE! Je vôbec možné, aby nemala plastiku?

Prezrite si galériu fotografií, na ktorých je Kate Middleton ešte čoby malé dievčatko, študentka, snúbenica následníka trónu a konečne tiež ako jeho manželka. Neuveríte, akou premenou táto štíhla brunetka prešla!

Kate Middleton, celým menom Catherine Elizabeth Middleton, po sobáši s princom Williamom získala titul Jej kráľovská výsosť vojvodkyňa z Cambridge, grófka zo Strathearnu a barónka z Carrickfergus Catherine Mountbatten-Windsor. Má dvoch mladších súrodencov – Phillip (ktorá je verejnosti známejšia ako Pippa) a Jamesa.

Kate pochádza z rodiny, ktorá zbohatla vďaka svojej firme – Party Pieces, jedná sa o objednávkovú spoločnosť, ktorá sa zaoberá predajom párty doplnkov a dekorácií. Kate sa aktívne zaujímala o detskú módu – v rámci firmy Party Pieces vytvorila značku First Birthdays a kedysi sa tomuto odboru chcela venovať naplno.
Po absolvovaní verejnej školy, nastúpila na štúdium na University of St. Andrews v škótskej provincii Fife so zameraním na históriu umenia. Jej ďalšími odbormi boli biológia a chémia. Na tejto škole sa tiež s Williamom zoznámila.

Kate a William spolu chodili už od čias štúdií, avšak vo švajčiarskom Zermatte oznámili rozchod. Dali sa opäť dokopy a v roku 2010 sa zasnúbili v Keni a 29. apríla 2011 sa uskutočnila vo Westminsterskom opátstve celým svetom sledovaná svadba.

Dňa 22. júla 2013 sa manželom narodil syn George Alexander Louis z Cambridge (Jiří Alexandr Ludvík) a 2. mája 2015 pribudla do rodiny Charlotte Elizabeth Diana (Šarlota Alžbeta Diana). Posledným rodinným prírastkom sa zatiaľ stal Louis Arthur Charles, ktorý prvýkrát uzrel svetlo sveta 23. apríla tohto roku.

Neuveriteľnú PREMENU si pozrite na ďalšej strane…