Janko Koleník (44) ukázal luxusné bývanie: Z tej sumy sa vám zatočí hlava!

Ján Koleník sa narodil v Banskej Bystrici, avšak túžba stať sa hercom ho zaviedla do hlavného mesta, kde vyštudoval Vysokú školu múzických umení. Po jej skončení v roku 2004 sa už naspäť na stredné Slovensko nevrátil – stal sa členom Činohry SND a definitívne zakotvil v Bratislave.

“ Rozhodol som sa bývať v meste, kvôli doprave, ktorá v Bratislave bohužiaľ kolabuje. U mňa ale nič nie je definitívne. Nezostávam na jednom mieste veľmi dlho … „vyhlásil podľa magazínu Plus Jeden deň Koleník .

Síce sa k svojim nehnuteľnostiam nikdy nechcel veľmi vyjadrovať, no takúto kúpu jednoducho neutají. Doprial si apartmán s kráľovsky dobrou adresou. Z bytu na nábreží Dunaja, na 22. poschodí polyfunkčného domu, si môže do domovského divadla odskočiť čo i len v papučiach.

Svojho času túto nehnuteľnosť kúpil za 250 tisíc eur, aby toho nebolo dosť, v roku 2019 k nej pridal ďalšiu v tom istom komplexe, len na vyššom poschodí.

Zariadenie nechal na dizajnérov, čo je na prvý pohľad vidieť. Prevláda biela farba a doplnky sú v prírodných odtieňoch. Lesklá biela kuchynská linka, hnedá priestranná sedačka a len farebný koberec v obývačke krapet rozbíja fádnosť.

V našej galérii nájdete zábery bytu.

FOTOGALÉRIA: