Lekári nedávali žiadne šance bábätku, no žena aj tak chcela porodiť. Dôvod vás dostane do kolien

Krysta dostala navýber ísť na potrat alebo skúsiť donosiť dieťa, a následne darovať jeho orgány na záchranu iných. Najhoršie na tomto ťažkom rozhodnutí bolo to, že bola vysoká šanca že im nenarodená dcéra zomrie ešte skôr ako sa narodí. No rodičia sa rozhodli pre najťahšiu cestu.

„Znamenalo to, že môžeme darovať jej orgány, takže iné mamičky by si mohli odniesť domov svoje bábätká, aj keď my nemôžeme,“ odôvodnila Krysta ich rozhodnutie.

Aj s tou najhoršou predpoveďou od lekárov si Krysta tehotenstvo užívala. Aby toho nebolo málo na tento pár, malá Rylei Arcadia sa rozhodla prísť na svet presne na Štedrý večer.

Rylei sa rozhodla dať svojím rodičom aspoň maličký vianočný darček. Darovala svojím rodičom týždeň svojho život, a týždeň pocitu rodiny. Potom vydýchla posledný krát v náručí svojích milovaných rodičov.

Malá bojovnička Rylei aj napriek tomu že bola na svete iba jeden týždeň, nechala na tomto svete silnú stopu. Svojím rodičom dala pocit rodiny, aj keď iba na týždeň a okrem toho 2 životy stihla zachrániť. Rylei Arcadia im darovala svoju srdcovú chlopňu a pľúca.

„Po jej smrti za nami prišli lekári a povedali, že niekoho ako my nevideli už 12 rokov. Cítim sa úžasne, keď viem, že zachránila dve ďalšie bábätká.“  Krysta aj Derek sú presvedčení, že urobili správne rozhodnutie.