PODVIEDOL VÁS? ŠKORPIÓN sa nikdy neprizná, RAK musí odpustiť hlavne sám sebe! A čo ostatní?

RAK (22. 6. – 22. 7.)
Rak väčšinou túži po stabilite. Rodina je pre neho všetkým, avšak nevinný flirt tiež neodmietne. Ak narazí na nejakú se*y mačičku alebo kocúra, istí jeho vernosťou si byť nemôžete. Treba však dodať, že sa jedná o jedno z tých férovejších znamení.

LEV (23. 7. – 22. 8.)
Každý vie, že Lev miluje byť stredobodom pozornosti. Jeho túžba po se*uálnom dobrodružstve ho vháňa do riskantných akcií, často podlieha pokušeniu a odchádza zo vzťahu len preto, že ho podľa vlastných slov neuspokojuje. Dokonale ho baví len to, čo sa práve blyští.

PANNA (23. 8. – 22. 9.)
Panna patrí k verným znameniam, je často silná a inteligentná. Nie každému sedí jej negatívny postoj k životu a perfekcionizmu. To však hravo vynahrádza stabilitou vo vzťahoch. Záleží, čo je vám sympatickejšie.

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)
Váhy si užívajú se* naplno. Z nevery doslova žijú a vedia ju skvele utajiť. A tiež obhájiť. Ak Váha nechce zo vzťahu odísť, a napriek tomu má milostný románik niekde inde, rovnako vás vďaka svojim argumentom utiahne „na varené rezance“. Nakoniec to bude totiž vaša vina.

ŠKORPIÓN (24. 10. – 22. 11.)
Škorpión je kráľom nevier a románikov. Nevera je pre neho niečím se*y dobrodružným. Rád si užíva pozornosť, adrenalín a divoké akcie. Ak túžite po oddanosti, dajte od neho ruky preč.

STRELEC (23. 11. – 21. 12.)
Energický, extrovertný, milujúci život. Využíva príležitosti a rozhodne sa im nebráni. Preto keď je mu se* ponúknutý, vo väčšine prípadov neodmieta.

KOZOROŽEC (22. 12. – 20. 1.)
Na jednej strane vášnivý Kozorožec, ktorý sa stará o svojho miláčika, a na druhej arogantný a nedôverčivý blbec. Keď má Kozorožec partnera, snaží sa neveru utajiť, aby mu neublížil. A ako to, že je schopný nájsť si niekoho mimo domova? Chýba mu pestrosť.

VODNÁR (21. 1. – 20. 2.)
Vodnár býva ako partner zbožňovaný. Je totiž úprimný, spravodlivý a láskavý. Ale tiež vedie dvojitý život. Ťažko sa sústredí len na jeden vzťah.

RYBY (21. 2. – 20. 3.)
Ryby pokojne plávajú proti prúdu a nájdu si milenku bez mihnutia oka. Tí lenivejší a stabilnejší sú verní. Tak snáď máte doma tú druhú variantu.