Slováci poznajú príčinu smrti Heribana: Vyjadrenie polície a lekára!

Šokovaní Slováci začali na sociálnych sieťach diskutovať o jeho náhlej smrti. Niektorí zdôraznili, že bolesti chrbta môže byť znakom možného infarktu a obviňujú lekárov, že mu nepomohli, keď o to požiadal.

Ukázalo sa, že trojnásobný otec navštívil lekára deň pred svojou smrťou s vlastným zdravotným problémom.

Mnohí z nás však prepájajú smrť herca s očkovaním proti koronavírusu. Tieto komentáre videl aj vedec Pavol Čekan. ,,Je mi veľmi smutno, že takíto ľudia žijú medzi nami a ešte aj takúto obrovskú ľudskú tragédiu dokážu zneužiť na šírenie konšpirácií a mýtov,“ napísal na sociálnej sieti, pričom okamžite vymazal komentáre tohto typu a daných ľudí si zablokoval.

Milan Kulkovský, primár interného oddelenia, označil náhle úmrtie rodáka z Trnavy kvôli vakcíne za hoax. Pripomenul ľuďom, že mladí ľudia zomierali aj pred pandémiou koronavírusu.

Podľa jeho skúseností je pravdepodobnou príčinou náhleho skonania Daniela Heribana akútna disekcia aorty, ktorá sa často prejavuje nešpecificky.

Menej pravdepodobnou príčinou je srdcový infarkt. Kulkovský sa hnevá za šírenie ,,zaručených informácií“ konšpirátorov, ktorí zbytočne zneužívajú túto tragédiu.

„Reakcia Pavla Čekana“

„Reakcia Milana Kulkovského“