VÍKENDOVÝ HOROSKOP: Býci budú bojovať s neverou, Vodnári ulovia svoj idol

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.) Túžite po divokom víkende. Priamo prahnete po tom, vyskúšať viac partnerov. Na tento extrém má samozrejme vplyv spln. Nechcete si neskôr vyčítať, že ste to neskúsili. Ako na tom budú zadaní Blíženci? To sa dozviete vo fotogalérii na konci článku.

RAK (22. 6. – 22. 7.) Venuša splní Račkom cez víkend želania. Konečne stretnete zaujímavú osobu k spoločným jazdám. Spln vám ponúka odrazový mostík. Je čas na zmenu! O akú zmenu by malo ísť? To sa dozviete vo fotogalérii na konci článku.

LEV (23. 7. – 22. 8.) Leva čaká cez víkend pracovná i vzťahová transformácia. Vo vzťahu musíte prijať zodpovednosť. S veľkými gestami zaobchádzajte opatrne. Viete, ako na vás pôsobí vaše ego. S čím sa môžete zveriť vášmu partnerovi? To sa dozviete vo fotogalérii na konci článku.

PANNA (23. 8. – 22. 9.) Milé Panny, spln vám tak trochu pokazí vaše plány. Namiesto aby ste vyrazili s priateľmi na víkendovú akciu, zostanete doma. Vnútorne cítite, že potrebujete byť sami. Ste ako na horskej dráhe. Na čo musíte počkať? To sa dozviete vo fotogalérii na konci článku.

VÁHY (23. 9. – 23. 10.) Nezáleží na tom, kam sa chystáte, príjemne sa odreagujete tak ako tak. Hviezdy vás varujú: netlačte toľko na svojho partnera. Radšej poproste, aby vám spoločnosť robil kamarát. Od svojej lásky si oddýchnete a ona od vás. Čomu sa nesmiete brániť? To sa dozviete vo fotogalérii na konci článku.

ŠKORPIÓN (24. 10. – 22. 11.) Škorpióni, aj keď pre vás bude víkend náročný, užijete si ho so všetkým. Že sa dostanú na povrch nejaké historky z minulosti? No a? Kto ich nemá? Pri svojich vzrušujúcich jazdách sa príjemne odreagujete. Čo urobíte? To sa dozviete vo fotogalérii na konci článku.

STRELEC (23. 11. – 21. 12.) Milí Strelci, bude naozaj len na vás, ako si víkend zariadite. Buď ho prežijete vášnivo s vašou láskou, alebo príde na rad žiarlivosť. Hviezdy vám radia: skúste neflirtovať s každou sukňou. A čo singles? To sa dozviete vo fotogalérii na konci článku.

KOZOROŽEC (22. 12. – 20. 1.) Aj keď to cez víkend nebude vo vašom vzťahu ktovieako ružové, neberte to tragicky. Nájdite si aktivitu, pri ktorej sa budete musieť hýbať, nech zo seba prípadnú zlobu na partnera vyženiete. A čo čaká na singles Kozorožcov? To sa dozviete vo fotogalérii na konci článku.

VODNÁR (21. 1. – 20. 2.) Áno, milí Vodnári, podarí sa vám lapiť váš idol, ale už to tak býva, že z chvíľkového pobavenia nebýva vzťah s perspektívou. To si uvedomte skôr, než sa do toho pustíte. Dôvera je dôležitá, ale na čo si dať pozor? To sa dozviete vo fotogalérii na konci článku.

RYBY (21. 2. – 20. 3.) Milé Ryby, aj keď si práve neviete rady so svojimi vzťahmi, alebo skôr nápadníkmi, všetko dopadne tak, ako má a vy si budete víkend užívať v tej správnej spoločnosti. Ste veľmi vášniví, a preto … Na čo nesmiete zabudnúť? To sa dozviete vo fotogalérii na konci článku.

FOTOGALÉRIA: