Emma Čaputová rozbieha kariéru NAPLNO! Prehovorila agentúra ako sa jej to podarilo!

Ako uvádza pre Plus JEDEN DEŇ expertka Daria Darvašiová, Emmu im do agentúry odporučila vizážistka Katarína Kmecová, ktorá predtým spolupracovala s prezidentkou SR. Mladá študentka musela následne absolvovať prípravu vrátane tréningov chôdze či pózovania pred fotoaparátom.

Agentúra je však s Emmou mimoriadne spokojná. „My sme veľmi spokojní, nám sa s ňou veľmi dobre spolupracuje a veríme, že aj ona je u nás spokojná.“ Expertka dodala, že medzi prominentou dcérou hlavy štátu a ostatnými dievčatami nerobia rozdiely:

„Nevnímame rozdiel v spolupráci s ňou a ostatnými modelkami a ani sme to nikdy takto nepostavili… Chodila na spoločné tréningy s modelkami aj na spoločné prehliadky a žiadna z modeliek nevedela, že je dcérou pani prezidentky. Nevedeli to ani klienti, s ktorými spolupracovala,“ vysvetľuje.

Odborníčka tiež podotkla, že vo svete modelingu sa na prácu dievča buď hodí, alebo nehodí a žiadny rodič to neovplyvní. Napokon prezradila, že Emma súhlasí s každou ponúknutou prácou, no odmieta väčšinu rozhovorov, keďže si stráži súkromie.

Modelingu sa bude venovať aj naďalej, hoci jej prioritou ostáva predovšetkým škola. O sympatickej dievčine si pritom myslí len to najlepšie: „Keby ľudia Emmu poznali, nikdy by o nej nepovedali nič negatívne. A my si myslíme, že v tomto smere sa má zmeniť svet a nie Emma,“ dodala na záver.

FOTOGALÉRIA: