Samovražda Bartošovej († 48): V telefonáte bol ukrytý odkaz!

Asi pol hodiny sa speváčka rozprávala s mamou o synovi Arturovi (dnes 22), o tom, ako sa jej darí a čo ju bolí, pretože bola po operácii brucha. „Jednoducho sme preberali bežné veci. Hovorila mi, nech sa o ňu nebojím, že už bude všetko v poriadku. Potom som už premýšľala, o čom sa ešte budeme baviť, pretože už prestávala hovoriť. Keď už to nemalo cenu a stíchla, povedala som jej, nech si oddýchne, „spomína Svatava Bartošová.

Mám ťa rada, mami

A práve v tejto chvíli sa Iveta, vediac, čo mieni urobiť druhý deň, s mamičkou rozlúčila. Keď sa pani Svatava spýtala, či si zajtra zase zavolajú, dostalo sa jej odpovede: „Mamička, mám ťa rada, maj sa pekne a daj na seba pozor!“ A to bol koniec ich posledného rozhovoru. Druhý deň, 29. apríla 2014, jej nezavolala dcéra, ale zať Jozef. „Iveta skočila pod vlak,“ povedal jej Rychtář a položil telefón.

Trestné oznámenie na Rychtářa

Posledný telefonát Ivety s matkou Svatavou Rychtář nahrával. „A potom ho dal do televízie. Hrozne ma to ranilo, podala som na neho za to na polícii trestné oznámenie, ale nakoniec nedostal ani pokutu, „prezrádza Svatava Bartošová tiež v knihe.