Toto by si mal prečítať každý z nás: dojemný list slobodnej matky: „Ďakujem ti, že si nás opustil“

„Dal si prednosť alkoholu a vzťahom na jednu noc“
„Rozhodol si sa dať prednosť alkoholu a večierkom, namiesto mňa a našej dcéry si si vybral vzťahy na jednu noc. A ja ti to nezazlievam. Úprimne – k čomu by mi bol v živote človek, ako si ty? K ničomu. „ Dodáva silná a statočná žena, ktorá nedokončila školu, bola nútená vrátiť sa späť k rodičom a zároveň musela o to rýchlejšie dospieť. Mala sa totiž stať mamou a v živote ženy nič nie je viac.

„Som si istá, že ak by sme spolu zostali, skôr alebo neskôr by jeden z nás toho druhého opustil. Som rada, že ťa moja dcéra vôbec nemala šancu spoznať a nemohla tak trpieť. „ Stojí ďalej v liste, ktorý si čítali milióny ľudí po celom svete.

„Ukázal si mi, že v živote sú lepšie veci“
V liste ďalej mladá mamička pokračuje ďalšími slovami vďaky.

„Ďakujem ti za to, že si mi ukázal, že je ďaleko lepšie dať si džús než whiskey s colou. Ďakujem ti za to, že som si mohla uvedomiť, že smiech mojej malej dcérky je ďaleko krajší, než trápne kecy DJ na párty.

Ďakujem za to, že som pochopila, že je oveľa lepšie v noci vstať preto, aby som prebalila svoje dieťa, než sa zobudiť vo vlastných zvratkoch a s obrovskou opicou „.

FOTOGALÉRIA: