Mäkučké langoše, ktoré ani minútu nekysnú: Každému odporúčam dávku zdvojnásobiť, sú to najlepšie langoše!

Obľubujete tradičné langoše a radi by ste si ich urobili doma? Prinášame vám jednoduchý recept, vďaka ktorému si zvládnete pripraviť nadýchané, mäkké a chutné langoše, ktoré po vychladnutí nestvrdnú a je možné ich ohriať a jesť aj na druhý deň. Najchutnejšie sú však samozrejme čerstvé.

Langoše – smažená placka z kysnutého cesta, vyhľadávaná hlavne na trhoch a jarmokoch. Pripravte túto pochúťku svojej rodine doma, určite sa budú oblizovať.

Portál maxky.sk vám ponúka ďalší chutný recept na výborné domáce langoše, ktorý si určite pridáte do svojej zbierky. Vyskúšajte aj tento náš recept.

Potrebujeme:
500 g hladká múka
1 KL soľ
1/2 balíček kypriaci prášok do pečiva
1 PL olej
20 g čerstvé droždie
140 g biely jogurt
250 ml mlieko
olej na vyprážanie

Článok pokračuje na ďalšej strane.