NAPICHANÉ pery a plastiky? Staré fotky seriálovej hviezdy Evy hovoria za všetko!

,,Celé detstvo som sa cítila čudná, že mám väčšie pery ako iné deti. Aj sa mi dosť smiali. Že mám veľké gamby. Že vyzerám ako opica. Dokonca, že mám asi “negerských” predkov. Seriózne. Milionkrát zazneli aj komplimenty, ale zbytočne. A teraz je to takto. Už niekoľko rokov dokolečka čelím otázkam, či som bola na botoxe,“ rozpísala sa na Instagrame obľúbená herečka potom, čo sa jej vo výťahu v strede rozhovoru niekto opýtal, či má napichané pery.

,,Tak si vravím, že už stačí. Odpovedám takto hromadne a poslednýkrát, lebo na svete sú naozaj oveľa podstatnejšie veci, ktoré stoja za vašu aj moju pozornosť,“ ukončila rozhorčene predstaviteľka Evy, riaditeľky klinky, v seriáli Mama na prenájom. Tá okrem svojich fotiek z detstva, na ktorých pózuje rozkošné dievčatko s plnými perami, zverejnila i konverzáciu s dámou tvrdiacou, že je neprirodzená.

,,Doteraz som nepodstúpila žiaden kozmetický ani chirurgický zákrok (okrem operácie zlomeného lakťa). A ani sa nechystám. Som ok s tým, ako som sa narodila, aj s tým, že sú okolo mňa oveľa krajšie ženy,“ odpísala neznámej Kristína.