TEST: Ktorý strom sa vám páči najviac? Podľa toho zistíte, aké zmeny vás čakajú v roku 2023

Strom 4
Ste praktický a rozumný človek. Vaša osobnosť je v harmónii a vyvážená. Milujete svoju rodinu, ktorá je pre vás veľmi dôležitá. Keď ste s nimi, cítite sa skvele. Vaši blízki sa vám za všetko v budúcom roku za všetko, čo pre nich robíte, určite veľmi pekne odvďačia. Možno si myslíte, že vo vzťahoch nie je aktuálne úplne všetko v poriadku, v novom roku sa všetko zlepší.

Strom 5
Ste veľmi sebaistý človek. Dosť si veríte. Radi máte veci pod kontrolou. Neradi sa spoliehate na ostatných. Radšej si všetko urobíte sami. Rozhodne nesadíme na náhody a nespoliehate sa na šťastie. Možno by ste na seba ale mali skúsiť byť menej tvrdí. V budúcom roku by sa vám to nemuselo vyplatiť. Vaša vytrvalosť niekedy nemusí mať najlepší vplyv na všetko okolie. Budúci rok by to chcelo byť trochu viac tolerantný. A to nielen k sebe, ale aj k druhým.

Strom 6
Ste pravdepodobne mierumilovný a rozumný človek. V novom roku stretnete mnoho nových a zaujímavých ľudí a z niektorých z nich sa stanú vaši skvelí priatelia. Očakávajte aj mnoho zmien a prevratov. Neobzerajte sa späť. Skôr sa sústreďte sa na to, čo je pred vami. Nový rok vám ponúkne mnoho nových výziev. Záleží len na vás, ako sa s nimi popasujete.