Markíza odštartovala nový seriál Klamstvo: JEDNOZNAČNÝ názor divákov!

Dramatický seriál, ktorý sľubuje napínavý dej až do finále, si nenechalo ujsť množstvo Slovákov. Tí ostali po odvysielaní prvej epizódy doslova nadšení a okrem pútavého deja vyzdvihli aj herecké výkony hlavných protagonistov. „Chcela som niečo robiť, ale ako som si sadla a začala pozerať, tak som so zatajeným dychom dopozerala do konca. Výborné herecké obsadenie a hlavne výborná herečka,“ hovorí istá diváčka.

,,Zas jeden super seriál, bude to ešte napínave, teším sa na ďalšie časti,“ prezradila Majka. ,,Zatiaľ výborné, skvelí herci, príbeh zaujal, dobre spracované,“ zdôverila sa Miroslava. ,,Zaujalo ma to hneď od prvej chvíle,“ napísala Eva.

,,Super, konečne niečo dobré, čo sa dalo pozerať. Keď nechodí Druhá šanca, som vďačná aj za toto. Oslovilo ma to a už som zvedavá na ďalšiu časť,“ vyjadrila sa Nikola.

K tej sa pripája i Janka: „Po dlhšej pauze rysuje sa čosi kvalitné, čo má skvelú zápletku, gradáciu deja, presvedčivosť, uveritelnosť, dilemu, napätie, kvalitné výkony oboch hlavných aktérov, no nezaostávajú ani ostatné postavy… Verím, že tento počin pod taktovkou Braňa Mišíka prekvapí a získa uznanie i náročneho diváka. Držím palce!“ A čo si o novinke myslíte vy?