Valentín u Borisa Kollára je hitom internetu: Mohol TOTO urobiť?!

,,Než sa začneme baviť o vážnych témach, tak ja by som na začiatok chcel popriať všetkých dievčatám, ženám, mamám, starých mamám krásneho Valentína. Pevne verím, že si na vás všetky ženy vaši chlapi spomenú a prinesú nejakú malú kytičku a nejaký možno malý podarúnok,” začal netradične šéf parlamentu.

“Od vás to má inú príchuť,” podotkol vtipne moderátor. ,,Ja dnes pôjdem vykúpiť jedno kvetinárstvo,”hovorí predseda parlamentu, ten má tých žien doma o čo si viac, ako bežný muž. Nezabudol ani spomenúť, že ak by jeho obľúbená cukráreň nebola zatvorená, určite by sa zastavil pre 20-30 srdiečok s nápisom “Si moja jediná”. Niečo podobné to bolo aj minulý rok.

Boris si z kritiky okolia ťažkú hlavu nikdy nerobil a naďalej sa snaží ľudí zabávať napríklad aj vtipnými videami. Počin slávneho pracháča sa tiež stal v priebehu pár hodín najvirálnejším valentínskym príspevkom na našom internete počas Valentína minulého roka.

Kollár zdokumentoval nákup romantických perníkových sŕdc s nápisom “Si moja jediná” – no má to jeden vážny háčik. A aký?

Boris je vychýreným milovníkom žien, no ani v napätom predvolebnom období nesklamal dámy, ktorými sa obklopuje. Na Valentína zareagoval vlastným humorom, ktorý baví predovšetkým jeho verných fanúšikov.

Boris totiž na sociálnej sieti zverejnil video, kde vojde do cukrárne, pričom sa predavača pýta, či majú perníkové srdiečka s nápisom: ,,Si moja jediná.“ Muž ochotne odpovedal, že aj tieto dobroty majú na predaj. ,,Fajn, tak si prosím zabaliť 30,“ zareagoval Kollár.

VIDEO: