Muž Dominiky Mirgovej ju má podvádzať s touto ženou! Bolestivé slová speváčky…

Začiatkom minulého roka sa objavili prvé špekulácie o tom, že medzi manželmi nastala kríza. Za všetko mohol fakt, že svojho partnera na sociálnych sieťach zdieľala pomenej. „Už dávno som sa vyjadrila, že môj osobný život nebudem na sociálnych sieťach zdieľať. Nechcem, aby mi ľudia videli do ,kuchyne‘, z toho som už vyrástla. Svoje súkromie si chcem chrániť. Verím, že to chápete,“ vyjadrila sa v tom čase.

V lete dvojica oslávila 7. výročie svadby, pričom pár tvoria už viac ako 10 rokov. Správa o tom, že Peter má mať inú ženu, tak prišla ako blesk z jasného neba.

„Dominikin manžel Peťo si našiel novú spriaznenú dušu. Volá sa Klára, je tiež z Trnavy a dokonca ho zverejňuje už aj v svojich storkách na Instagrame. Nedávno zverejnila jeho fotku a napísala k nej ‚Môj vitamín Z‘ a pridala aj veľké srdiečko,“ prezradil pre Plusku neznámy zdroj. K tomuto sa nám Dominika vyjadrila.

„Áno, zachytila som tieto fotky a články, bohužiaľ, dnes ráno z médií počas toho, ako som malého viezla do školy a mrzí ma, že som sa to nedozvedela od človeka, s ktorým som strávila 10 rokov. Cítim sa hrozne. Som smutná a sklamaná,“ poslala odkaz po svojej manažérke, pričom speváčka netají, že ju táto správa, samozrejme, zasiahla.

„Ale keďže máme spolu krásneho a zdravého syna Peťka a myslím si, že sme obaja skvelí rodičia, verím že nájdeme spoločnú cestu, ako byť dobrými rodičmi naďalej,“ dodala.