Akého muža k sebe podľa znamenia zverokruhu priťahujete? Budete sa možno čudovať!

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Tieto ženy nerady niečo plánujú, a preto k sebe potrebujú muža, ktorý je rovnaký voľnomyšlienkár ako práve ony.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Žena Rak k sebe priťahuje žiarlivých mužov, ktorí sú príliš vyberaví a nie sú prístupní.zmenám.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Levice mávajú často čo do činenia s veľmi inteligentnými a sčítaným muži, ktorí sa však držia späť v prejavovaní toho, čo cítia.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny patria medzi ženy, ktoré po svojom boku často majú muža, ktorý pred nimi nemá v úmysle čokoľvek tajiť a väčšinou je to partner, ktorý stojí po boku ženy za každej situácie.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Aj tieto ženy k sebe priťahujú nadpriemerne inteligentných mužov, ktorí s Váhami radi a dlho debatujú na najrôznejšie témy.

Škorpión (24. 10. – 22. 11.)

Žena narodená v znamení Škorpión k sebe pripútava nezávislých mužov, ktorí ju nebudú v ničom obmedzovať a to isté očakávajú aj od svojej partnerky.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Tieto ženy k sebe priťahujú svoj úplný opak. Ste energická žena, ktorá po svojom boku vo väčšine prípadov má tichého, avšak pozorného muža, ktorý vašu pozitívnu energie doslova miluje.

Kozorožec (22. 12. – 20. 1.)

Muži, ktorí sa zamilujú do ženy narodenej v znamení Kozorožca, sú cieľavedomí, avšak v niektorých prípadoch až príliš. Často chcú byť tými najlepšími a to nielen čo sa týka kariéry, ale aj v osobnom živote.

Vodnár (21. 1. – 20. 2.)

Žena Vodnár priťahuje muža s osobitou povahou, ktorý si vždy stojí za svojím názorom. Nemá však problém s vami o ňom diskutovať a plánovať spoločnú budúcnosť.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby a romantika je spojenie, ktoré k sebe dokonale padne. Tento muž, okrem toho, že je to rodený romantik, je schopný urobiť všetko, čo vám na očiach vidí a to len preto, aby ste bola šťastná.