Ako držíte svoj telefón? Podľa toho zistíte, akú máte povahu! Budete sa diviť

Držíte jednou rukou telefón, píšete palcom druhej ruky

Ste citlivý, nápaditý, sympatický a máte silnú intuíciu. Ste aktívna osobnosť a niekedy trochu netrpezliví. Milujete dobrodružstvo, žarty a útoky ostatných dokážete odpáliť s vtipom a nadhľadom.

Máte radi pozornosť a dokážete ostatných prinútiť, aby sa s vami cítili dobre. Ste láskaví a bohužiaľ s vami druhí môžu ľahko manipulovať.

Niekedy vám robí problém vyjadriť svoje pocity, takže váš partner nevie, čo si naozaj myslíte. Nikdy nie ste ale sebeckí a vždy sa snažíte urobiť pre druhých to najlepšie.

Držíte telefón oboma rukami a píšete oboma palcami

Niekedy máte problém urobiť to, čo chcete, pretože vás brzdí strach, ktorý si sami v sebe vytvárate. Ceníte si ľudí a je vám jedno, aké je ich postavenie.

Vždy ste úprimní. V láske sa často utápate v minulosti a je ťažké zabudnúť na to, čo ste prežili. Bojíte sa osamelosti a vždy dúfate, že vedľa vás niekto bude.

Vaše pochybnosti ale nezmiznú, ak budete mať na partnera vysoké požiadavky. O svoje vlastné pocity sa nestaráte a predstierate, že ste v poriadku, aj keď ste plní pochybností.

Držíte telefón jednou rukou a píšete ukazovákom (alebo iným prstom) druhej ruky

Ste veľmi kreatívny, inteligentný a rázny. Máte realistický pohľad na svet, milujete krásne veci a umenie. Ste veľmi zmyselný a niekedy až veľmi premýšľate.

Ste človek, ktorý radšej mlčí a nehovorí nič, ale aj preto ste veľmi kúzelný. Ste ochotný obetovať sa pre druhých a nemáte radi, keď sa ľuďom ubližuje.

Niekedy vaše slová bolia, ale pritom to tak nemyslíte. V láske potrebujete bezpečie a veľmi často podliehate pocitu ublíženia. Viete odpúšťať a ste súcitný.