Začalo sa NAJNEBEZPEČNEJŠIE OBDOBIE v histórii ľudstva. Prečítajte si toto PROROCTVO!

“Bojím sa o to všetko, pretože práve teraz ľudstvo musí spolupracovať viac ako inokedy. Čelíme ekologickým zmenám – zmenám klímy, nedostatku potravín, epidémiám. Všetko toto hovorí o tom, že prišiel najnebezpečnejší okamih v dejinách ľudstva. Prišli sme s technológiou, ktorá nám umožňuje zničiť našu planétu. Ale doteraz sme nenašli spôsob, ako ju opustiť. Zatiaľ máme len jednu planétu a preto musíme spolupracovať pri jej ochrane. “- Pokračuje Stephen Hawkins.

Podľa vedcov, je nutné búrať bariéry medzi krajinami, a nie ich stavať. V dnešnej dobe sa množstvo zdrojov nachádza iba v rukách malého počtu obyvateľstva, a preto by sa mali učiť rozdeliť sa o ne. Miznú nielen pracovné miesta, ale aj celé industrializácie. Preto je nutné pomôcť ľuďom rekvalifikáciou a podporiť ich finančne v tomto období.

V prípade, že sa krajina nedokáže vysporiadať s veľkým počtom migrantov, musíme podporovať globálny rozvoj – jediný spôsob ako zabezpečiť, aby migranti pochopili, že prosperujúca budúcnosť, ktorú hľadajú, je len v ich vlastnej krajine.

Stanovisko človeka, ktorý má mimoriadnu inteligenciu, je potrebné brať do úvahy. Veď teraz sme príliš zahľadení do seba samého. A aj preto, aby sme zachránili život na tejto planéte, je nutné aby každý zmenil svoj postoj k nej a druhým ľuďom.