Tajomstvo klinickej smrti! Aké sú najčastejšie zážitky ľudí, ktorí ju prežili?

Pocit obrovskej lásky

Veľa ľudí počas klinickej smrti cítili neuveriteľne silnú prítomnosť ohromnej ​​lásky. Často sa táto láska nedala vraj definovať, proste ju „len“ vnímali ako súčasť atmosféry onoho miesta.

Niektorí ľudia túto lásku dávali do súvislosti s bytosťami, s ktorými sa „tam“ stretli. Niekedy to boli náboženské postavy, inokedy nedefinovateľné svetelné postavy, niekedy mŕtvi príbuzní.

Schopnosť telepatie

Rad ľudí po zážitku s klinickou smrťou uvádza, že mali po klinickej smrti telepatické schopnosti, teda komunikovali s ľuďmi na úrovni vedomia, nie verbálne. Počuli, o čom sa rozprávajú napríklad lekári, a komunikovali s nimi prostredníctvom telepatie.

Životná retrospektíva

Väčšina ľudí, ktorí prežili klinickú smrť, uvádza, že im v ten moment hlavou prebehol celý ich život. Niektorí boli svedkami svojho života od narodenia až do konca.

Iní svoj život videli v opačnom poradí, od súčasnosti po narodenie. Niektorí dokonca popisovali, že boli svedkami každej udalosti a detailu svojho života.

Stretnutie s Bohom

Rad ľudí tvrdí, že sa stretli s nejakou božskou bytosťou, ktorá vyzerala ako Boh. Zaujímavé na tom však je, že takmer všetci, ktorí videli Boha, v neho nikdy neverili a boli ateisti.