Pamätáte si Emila z VyVolených? Teraz zarába viac ako polovica Čechov! Takto vyzerá…

„Zmizol som a som rád. Jazdím totiž veľa do zahraničia, kam cez cestovné agentúry vozím nadšencov za netradičnými zážitkami. Zrovna nedávno som bol v Nórsku. Riadim aj autobus s ľuďmi a učím sa anglicky, „opísal Emil Zajac svoje živobytie. A rozhodne sa nemá zle. „Zarábam niekedy dobré peniaze. Niekedy osemdesiat tisíc, niekedy tridsať, niekedy päťdesiat, zle sa nemám, „prezradil Emil, ktorý vo vile VyVolených predviedol skutočný fičák.

„Som rád, že som našiel prácu, ktorá ma baví. V šoubiznise to ľahké nebolo. Občas ale niečo málo moderujem len pre známych. Bláznivý Emil som zostal, to je jasné, „dodal. Ako sa Emilovi dnes darí a že sa trošku zaoblil, na to sa pozrite do galérie.

Podľa poslednej snímky, Emil trošku pribral „Trošku som zošedivel a pribral. Ale mám sa dobre,“ uviedol Emil Zajac k aktuálnej snímke. „Starnem ako všetci, ale až všetky tie opatrenia skončia, zase na sebe zamakám,“ sľúbil s úsmevom Emil, ktorý sa vo vile Vyvolených dokonca oženil. O niečo neskôr sa ale rozviedol.