Odteraz si neveru poriadne rozmyslíte! Toto sú najhoršie pomsty, ktoré kedy ženy mužom za neveru urobili!

Predaj osobných vecí
Táto pomsta je tiež veľmi krutá. Predstavte si, že máte byt plný vecí. Vecí, na ktoré ste šetrili naozaj dlho. Môžeme sa tu baviť napríklad o drahej elektronike, ale aj o oblečení alebo o osobných veciach. Teraz si predstavte, že všetky veci, na ktoré ste tak dlho zarábali peniaze, zmiznú. Jedna žena z Kanady zorganizovala akciu, kde pred svojím domom predávala všetky osobné veci jej bývalého muža. Muž tak prišiel o svoje veci a žena si ešte zarobila peniaze – geniálne.

Spálenie vecí
Po nevere sa občas zapaľujú veci – väčšinou fotografie, listy a tak podobne. Nie je to tak časté, avšak keď na pálenie dôjde, páli sa všetko, čo by človeku neverníka pripomínalo. Jane Sheppardová si s tým veľmi hlavu nelámala a svojmu nevernému mužovi zapálila nielen auto, ale dokonca celý dom. Samozrejme, že trestu neušla a skončila vo väzení. Dodnes však môže žiť s pocitom, že jej pomsta bola naozaj sladká.

Reklama
Ako sa hovorí, aj zlá reklama je reklama. Lenže bohužiaľ to neplatí v prípade reklamy za neveru. Poslednou dobou si ľudia obľúbili pomstu formou reklamy. Napríklad istá Lisa z Anglicka si zakúpila reklamnú plochu na billboarde pri diaľnici. Na Billboarde bola fotka jej muža s nápisom „Pre môjho muža Paula, ktorý ma podvádzal. Zaslúžite si jeden druhého. Až sa vrátiš domov, ja už tu nebudem. Uži si cestu z práce, Lisa „. Geniálne, originálne a perfektné!

Uverejnenie se*uálnych nahrávok
Táto pomsta patrí tiež medzi jednu z tých najhorších. Mnoho párov si svoj se*uálny život okorení tým, že si natočí domácu nahrávku. Nahrávka leží doma, dlho na ňu nikto nesiahne, keď zrazu príde nevera. No a čo urobí s nahrávkou človek, ktorý bol podvedený? Odpoveď poznáte.